Røa smågutt i finalen i Vassenga Cup

Røas småguttelag samler på sølvmedaljer

2018-01-07
pmnordby

I helgen deltok Røas Småguttelag på Vassenga cup, en tradisjonsrik cup i Mjøndalen hvor mange av de sterkeste lagene deltar. 

Røa var i en meget tøff gruppe med Stabæk 2, Drammen (vinner av Kosa cup) og Mjøndalen, og var derfor forberedt på at veien til sluttspilllet og en eventuell finale ville bli lang. Første kamp mot Stabæk 2 gikk overraskende bra og Røa vant til slutt 8-0. Neste kamp mot Mjøndalen startet med to kjappe baklengsmål etter slitt slurv kombinert med en motstander som var skikkelig på hugget. Heldigvis klarte Røa å snu kampen og vant til slutt 4-3 og med 4 poeng var Røa sikret gruppeseieren. I tredje kamp ventet Drammen, og også her startet kampen med baklengsmål. Også denne gangen klarte Røa å rette opp inntrykket, og vant til slutt 3-2 og hadde dermed full pott i gruppespillet. 

Søndag morgen var det kvartfinale mot Snarøya, og her var Røa på fra start og sikret 3-0 og semifinale mot Solberg. Dette ble en svært jevn og tøff kamp som til slutt endte 1-0 til Røa og et gjensyn med Mjøndalen i finalen.

Mjøndalen var tydelig revansjesugne og tok ledelsen, men Røa utlignet og det sto 1-1 til pause. I 2. omgang tok Mjøndalen nok en gang ledelsen, men denne gangen klarte ikke Røa å svare og kampen endte til slutt med tap 1-2. Røa sikret seg dermed sesongens tredje sølvmedalje, og selv om det hadde smakt bedre med gull har sesongen gitt et godt utbytte:

Kosa cup: 2 lag, sølv (tap i finalen mot Drammen) og semifinaleplass

Frigg cup: 2 lag, bronse (seier mot Høvik i bronsefinalen)

Snarøya cup: 2 lag, sølv (tap i finalen mot Stabæk)

Vassenga cup: 1 lag, sølv (tap i finalen mot Mjøndalen)

 

Vi gratulerer Mjøndalen med seieren i en godt arrangert cup!

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Vi ønsker å takke alle våre sponsorer som har blitt med på laget for å gjøre Røa Kunstisbane Bogstad til en realitet!
Dere har bidratt med en uvurderlig støtte.

Men vi trenger flere midler og sponsorer! Vi håper ditt firma vil være med å utvikle dette fantastiske analegget videre, slik at vi kan få en et enda bedre anlegg til glede for aktive, barnefamilier og skoler i hele bydel Vestre Aker.


Ta kontakt med oss for en prat om en skreddersydd løsning som passer ditt firma!