Velkommen til bandy i vinterferien!

Vi inviterer til bandyferie på Bogstad i vinterferien for alle spillere født i 2014 og opp til 2005. Vi satser på fine dager på Bogstad og stiller med gode trenere og masse istid!

2021-02-06
Admin

Fordeling av grupper blir gjort i forkant og gruppene blir fordelt etter alder. Det er mulig å melde seg på 1, 2, 3, 4 eller alle 5 dager og det gjør vi for at vi ønsker å gi alle en sjanse til å få med seg bandy i ferien, uavhengig av om man skal på hytta eller har noen andre planer i ferien. Husk å angi hvilke dager dere ønsker i påmeldingsskjemaet. 

Tider for uken blir følgende:

Kl 10.00 - 12.00 istrening med tid til teori på isen.

Kl 12.00 - 13.00 lunsj i kafeen (alt utendørs eller i garderobene) på Bogstad. 

Kl 13.00 - 15.00 istrening med tid til teori på isen.

Tidsplanen må kanskje justeres noe dersom det blir mange deltakere

Vi ordner med lunsj, brødskive + pålegg og mellommål (frukt) som vi spiser cirka kl 14. Husk å meld fra om evt allergier i påmeldingen. 

Gjennomføringen av uken er selvsagt avhengig av gjeldende  smittevernregler for uke 8. Mulig vi må gjøre noen tilpasninger. Hvis smittevernreglene ikke tillater aktiviteten i sin helhet kommer vi til å avlyse og pengene blir refundert til deltakere.

Alle deltakere blir fortløpende lagt til i spondgruppen "Vinterferiebandy" som fungerer som informasjonskanal.

Ansvarlig trener på isen og for aktiviteten er Patrik Heed som er sportsjef på Røa bandy. Hvis du har spørsmål så kontakt Patrik via mail på patrik@roail.no

Vi gleder oss til fine dager sammen med dere! 

Link til påmelding

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Vi ønsker å takke alle våre sponsorer som har blitt med på laget for å gjøre Røa Kunstisbane Bogstad til en realitet!
Dere har bidratt med en uvurderlig støtte.

Men vi trenger flere midler og sponsorer! Vi håper ditt firma vil være med å utvikle dette fantastiske analegget videre, slik at vi kan få en et enda bedre anlegg til glede for aktive, barnefamilier og skoler i hele bydel Vestre Aker.


Ta kontakt med oss for en prat om en skreddersydd løsning som passer ditt firma!