Nyheter

Røa Langrenn søker ny trener. Vi ønsker å tilby et godt og konkurransedyktig opplegg for de som ønsker å satse på langrenn gjennom ungdomsårene. Det gror fram årskull for årskull med mange invrige langrennsløpere.

Se annonsen her.

.

07.04.2016
- karolineroa

Bandygruppa har årsmøte onsdag 6. april, påmelding til hanne@equipnor.no

Fotballgruppa har årsmøte onsdag 13. april kl 19.00, velkommen!

Langrenn har årsmøte torsdag 21. april kl 19.00, velkommen!

04.04.2016
- rogerroa

Lørdag 2. april ble ski-NM avsluttet med en tung 50 km, skøyting enkeltstart. Etter en jevn duell med Sjur Røthe gjennom 40 km, avgjorde Martin Johnsrud Sundby på slutten og vant til slutt med god margin. Andrew Musgrave gikk inn til en fin femte plass.

03.04.2016
- rogerroa

Dette var kommentaren Martin Johnsrud Sundby fikk på toppen på siste runde, før han kunne gli ned til seier i Skitour Canada. I jaktstarten på den blytunge 15 km tok han først igjen 39 sekunder på Ustiugov og vant så med 57 sekunder. GRATULERER!

12.03.2016
- rogerroa

I helgen er det UngdomsBirken og junior NM i Vang (Hamar), hvor mange Røa-løpere stiller opp. Det er rekordmange påmeldte til UngdomsBirken i år med over 2600 påmeldte, og totalt 84 løpere fra Røa. På startstreken til Junior NM skal stå 10 Røa-løpere.

11.03.2016
- katarinaroa

Langrennssirkuset er midt i Canada Ski Tour og etter fredagens sprint er det klart at Martin Johnsrud Sundby allerede har vunnet den totale verdenscupen sammenlagt. For tredje år på rad er Martin verdens beste skiløper og en stolt klubb gratulerer!

06.03.2016
- rogerroa

Da er alt klart til klubbmesterskap på mandag 7.3.

Se startlisten.

0-7 år starter aller først klokken 17.30. Møt opp i god tid.

05.03.2016

En delegasjon på 19 løpere og nesten like mange voksne dro av gårde til Bodø og Fauske i midten av forrige uke på Hovedlandsrennet (15 og 16-årsklassene). Dette er den største troppen Røa har hatt noen gang.

29.02.2016
Mer enn 200 deltakere fra hele landet stilte i gutter 14-klassen i det uoffisielle NM for 13- og 14-åringer. Som den første Røa-løper i historien vant Filip klassisk Holmenkollen og fikk en 6.plass i fristil.