per-ivar@roail.no 2018-09-26 07:34:39

Velkommen til 2010-gruppa i langrenn

Langrennstrening for 2010-gruppa sesongen 2021/2022

Langrennstrening for barn født i 2010 i Røa IL Langrenn, starter med barmarkstrening på Bogstad skole, mandag 11. oktober fra kl 18:30 til 19:30. Dette er første mandag etter osloskolens høstferie.

NB! Det vil være et foreldremøte på Bogstad skole kl 18:30 for foreldre i 2010-gruppa mens barna har trening. Etter dette er også Milsluker'n tilstede for å vise frem klubbtøyet vårt.

Treningstilbud for sesongen 2021/2022

2010-gruppa har langrennstrening (hovedsakelig stasjonstrening) på mandager kl. 18:30 til 19:30 på Bogstad skole utover høsten. Når det kommer snø vil treningen flyttes over på jordet ved Bogstad camping (Voksenjordet) eller i lysløypa ved Sørkedalen skiarena.

Langrennstreningene vil bli gjennomført med tanke på Røa IL sine verdier:

Glede - Mestring - Raushet

Gjennom langrennstreningen skal vi lære barna å bli bedre på ski gjennom varierte øvelser og lek med fokus på basisferdigheter. I fjorårets sesong jobbet vi mye med at barna skulle føle seg trygge og ha det gøy på ski. I år håper vi flere vil prøve seg på skirenn - det er helt ufarlig og moro. Grunnlaget for treningen er «utviklingstrappa i langrenn» fra Norges skiforbund. 

2010-gruppa på Facebook

All informasjon om trening og aktiviteter blir lagt ut på vår egen Facebook-side. Her opplyser vi om hvor treningen er og om det er klassisk eller skøyting (vinterstid). I tillegg legges det ut informasjon om samlinger og praktisk info. 

Gruppa heter "Røa langrenn 2010 foreldre", og du finner den her (lukket gruppe) https://www.facebook.com/groups/717783595091013/  

Foreldredrevet trening

Røa langrenn er i de yngste aldersgruppene foreldredrevet. Røa langrenn tilbyr trenerkurs og fadderordning for alle frivillige foreldre som er trenere eller lagledere. Det er ikke nødvendig å ha skibakgrunn for å være med i trenerteamet.  Vil du bli en del av trenerteamet eller har spørsmål om langrenn for 2011 gruppa, så legg inn en kommentar på Røa Langrenn 2010 sin Facebook-gruppe eller send mail til oppmann Eline Fjellbirkeland ( eline.fjellbirkeland@gasa.no ) 

Oppgaver i "Trenerteamet"

Hovedtrener vil ha hovedansvaret for å tilrettelegge treningene for gruppa. Treningene følger et ferdig opplegg som er utarbeidet av Røa langrenn. Hjelpetrenere skal bistå hovedtrener på treninger. Lagleder har som hovedoppgave å administrere gruppa. Lagleder har f.eks. ansvaret for å legge ut informasjon på FB-siden og gruppas hjemmeside, sette opp dugnadslister og bistå/veilede mht påmelding til renn, samt legge til rette for foreldremøter og samlinger sammen med resten av trenerteamet.

Vi gleder oss til å se dere!

Oversikt over Trenerteam for 2010-gruppa i Røa Langrenn.

Rolle

Navn

Mobil

e-mail

Trener

Oppmann/-kvinne

Ole-Jacob Følling

Eline Fjellbirkeland

934 97 894

ojfolling@gmail.com

 


Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket