Nyheter

Mer enn 200 deltakere fra hele landet stilte i gutter 14-klassen i det uoffisielle NM for 13- og 14-åringer. Som den første Røa-løper i historien vant Filip klassisk Holmenkollen og fikk en 6.plass i fristil.
Mange gratulasjoner til Filip!

24.02.2016
- karolineroa

17.02.2016
- rogerroa

Røa Fotballs G19-lag har behov for flere spillere inn i årets tropp, og ønsker nå å invitere spillere med på prøvetreninger.

16.02.2016
- olaroa

Kjære Bandyforeldre, lagledere, trenere og ressurspersoner i Røa,

Bandy styret ønsker å kalle inn til et fellesmøte på klubbhuset der vi vil informere om planer og oppgaver vi står foran i tiden fremover.

12.02.2016
- rogerroa

Etter mange gode forsøk de siste årene, lykkes det endelig for Martin Johnsrud Sundby å vinne den gjeve Femmila i Holmenkollen. Et knallsterkt og imponerende løp, hvor ingen klarte å holde følge helt inn. GRATULERER MARTIN!

06.02.2016
- rogerroa

NM i Tromsø er over og for Røas del var det et godt NM! Martin Johnsrud Sundby vant torsdagens 15 km staking (klassisk) med god margin. I lørdagens skiathlon tok Andrew Musgrave en flott 4. plass, mens det ble 36. plass for Røa i stafetten.

03.02.2016
- rogerroa

Den 5-7 februar arrangeres VM for U19 i Trollhtättan. Røa spiller Ole Stordal, som for tiden går på Bandy gymnas i Sandviken i Sverige er tatt ut til å representere Norge. Vi gratulerer med VM uttaket og ønsker lykke til i turneringen.