Bandygutta avslutter sesongen med finaleseier mot Solberg

2018-03-09
pmnordby

Røa smågutt (03/04) har hatt en fantastisk sesong med mange treninger under flotte baneforhold på Bogstad Vinterparadis. Etter utallige timer med trening på is, 16 interkretskamper, 13 NM-seriekamper og deltagelse i 6 bandycuper skulle sesongen avsluttes med NM-sluttspill.

Etter internoppgjøret i NM-kvartfinalen (Røa 1 mot Røa 2) og seier mot Ready i semifinale ventet Solberg i finalen, og alle visste at det ville bli en tølff kamp på Solbergbanen.

Røa smågutt kalles ofte for "Røa diesel" ettersom de ofte har litt startvansker, og også denne gangen var Solberg best fra start og tok ledelsen 1-0 etter 3 minutter. Røa utlignet på corner og kunne gå til pause på stillingen 1-1. I 2. omgang tok igjen Solberg raskt ledelsen, men så fikk plutselig Røa i gang motoren. Utligningen 2-2 kom etter skudd som Solberg måtte gi retur på, 2-3 kom etter et fantastisk frislag som ble skrudd rett inn, 2-4 kom etter corner og 2-5 ble raidet inn etter en lurepasning på kanten. Solberg kjørte kampen voldsomt og fikk redusering til 3-5, men så satte Røa spikeren i kista med et raid fra eget mål som ble avsluttet med et eventyrlig skudd i krysset fra spiss vinkel.

Vi gratulerer spillere, trenere og støtteapparat med etterlengtet seier i NM!

Høydepunkter sesongen 2017/2018:

September: Gull og bronse i Sarpsborg cup, en kombinert bandy- og fotballccup.

Oktober: To lag til semifinale i Kosa Cup, 2. plass etter tap for Drammen i finalen.

November: 4. plass i CCM Cup

Desember: 3. plass i Frigg Cup, 2. plass i Snarøya Cup (tap mot Stabæk i finalen)

Januar: 2. plass i Vassenga Cup (tap mot Mjøndalen i finalen)

Februar: 1. plass i begge interkretsseriene og begge NM-seriene.

Mars:  Norgesmestere etter finaleseier 6-3 over Solberg