Jenter 2006 gikk til topps i Ullern-cup!

Røa ble tilbudt en ledig plass i Ullern-cup i helgen som var, og deltok med ett 9er-lag i klassen J12. Her fikk jentene sin første opplevelse med sluttspill, og gikk helt til topps! Mer i saken nedenfor.

2018-05-28
olaroa

Røa vant CC Vest Ullern Cup 2018!

Røa stilte med ett lag i CC Vest Ullern Cup søndag 26. mai.

Jentene spilte 9’er fotball i nivå 1 og gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og ble gruppevinnere.

Dermed ventet vinner av gruppe 2 i finalen. Dette er første gang jentene har spilt plasseringkamp, men dette tok de med knusende ro.

Finalen ble spilt mot Ready 1 hvor Røa vant hele 5-0 i finalen. I tillegg holdt de nullen gjennom hele turneringen.

Jentene spilte fantastisk fotball og hadde en heroisk innsats i tropevarmen. Spesielt gledelig er det å se at de finner hverandre på tvers av skolelag og vanlig tilhørighet - dette lover godt for fremtiden!

Vi gleder oss til å se hva J06 kan utrette fremover! Den første pokalen er hentet hjem!