Norway Cup 2017 fredag

Her er en kort oppsummering av onsdagens og torsdagens kamper og plan for fredag.

2017-08-04
olaroa

Nå nærmer vi oss siste fase av Norway Cup 2017, og dette betyr dessverre at de fleste av Røas ungdomslag er ute av sluttspillet nå. G14 gikk til a-sluttspill med 11er-laget sitt og møtte der Follese. Røa ledet lenge, men måtte dessverre se seg slått på målstreken og tapte 3-2. 7er-laget spilte mot Halsa-Valsøyfjord, og måtte til tross for en av sine beste kamper i turneringen se seg slått 2-0. J19 møtte MSIL i sin sluttspillkamp, og havnet under 2-0 til pause. I andreomgang klarte de å snu kampen og hadde uavgjort til fulltid. Ingen mål kom i ekstraomgangene, og jentene tapte dessverre knepent i straffesparkkonkurransen.

Gutter 11:

Gutta debuterte i Norway cup mandag med kamper mot henholdsvis Rustad og Vålerenga. Konsentrasjon og topp innsats resulterte i to kamper med mange gode prestasjoner og noen flotte scoringer. Etter denne denne gode starten var gutta i dag klare for å matche KFUM.

Det ble en herlig thriller der alle gutta stod opp og spilte med hjertet utenpå drakten. Etter å ha tatt ledelsen 1-0 ble vi presset bakover. Gutta forsvarte seg godt med tette markeringer og et par feberredninger fra keeper, men måtte likevel se en ball gå inn, slik at det stod 1-1 til pause. Dette kampbildet fortsatte i begynnelsen av andre omgang, og halvveis ut i omgangen hadde det lykkes KFUM på putte på to til slik at det da stod 1-3. Da viste imidlertid Røaulvene hva som bor i dem. De fikk presset spillet høyere opp på banen og fikk etterhvert en redusering. 2-3 og fem minutter igjen. Oppildnet av scoringen økte gutta trøkket ytterligere, og etter et meget godt angrep satt utligningen. Flere mål ble det ikke, men publikum fikk se en skikkelig thriller med høy intensitet, og slitne og glade spillere fikk erfare betydningen av å aldri gi seg.

Nå lader gutta batteriene på sletta, før ny kamp mot Fjellhamar i ettermiddag.

Henning, trener G06

Gutter 16:

G16 møtte Fitjar i sin 1/32-finale og vant denne 4-2. Røa ledet da 3-0 til pause og virket å ha god kontroll, men kampen ble jevnere da de mistet initiativet i andreomgang. Likevel klarte de seg og spilte 1/16-finale grytidlig torsdag morgen mot Kongsvinger. I denne kampen var Røa helt på og hadde kontroll kampen gjennom, og vant 2-0. I 1/8-finalen møtte de Bremnes, et annet lag som hadde mange storseiere i beltet. Nok en gang viste Røa seg som det sterkeste laget og vant 2-0. I morgen spiller de kvartfinale på Ekeberg bane 29 kl. 10.00 mot Nardo fra Trondheim. Vi håper mange kommer for å heie på! Med seier vil guttene spille semifinale kl. 15.00.

Unified:

Torsdagen var også dagen Unified kom i gang. Røa Unified deltar på Norway Cup hvert eneste år, og til tross for at resultatene ikke alltid går slik de ønsker så er det mye idrettsglede og god stemning å finne der de spiller. Alle torsdagens kamper endte med tap, men de går også inn i plasseringsspill i morgen, og skal spille to kamper. Den første går mot Parasport Danmark, et unified-lag med uforståelig språk. Vi håper resultatet der blir bedre enn dagens kamp. Avhengig av resultatet her skal de spille enten kl. 15.15 eller 16.15.

G12 spilte også en god kamp mot Stange IL på Ekeberg i dag, med godt samspill og prestasjoner. I morgen spiller G9-klassen 3v3-kamper nesten hele dagen. Sjansen for å treffe Røa-folk er dermed stor om du tar turen opp til Ekeberg. Kampene som spilles ser dere nedenfor.

fr 04/08 09:45 19 EK7 Semi final Parasport Danmark Røa IL
fr 04/08 10:00 29 EK11 1/4 Final Nardo FK 1 Røa IL
fr 04/08 10:00 4B3EK3v3   Røa IL Raketten... Drøbak-Frogn IL 1
fr 04/08 10:20 2A10EK3v3   Holmen IF Røa IL Raketten...
fr 04/08 10:30 4B1EK3v3   Røa IL Raketten... Langhus IL Fo... 7
fr 04/08 10:50 4B4EK3v3   Røa IL Raketten... Kolbotn IL 2
fr 04/08 11:10 2A8EK3v3   Driv IL 1 Røa IL Raketten...
fr 04/08 11:20 2A2EK3v3   Ørn Horten, FK 3 Røa IL Raketten...
fr 04/08 11:50 2A10EK3v3   Røa IL Raketten... Skedsmo
fr 04/08 11:50 2A4EK3v3   Røa IL Raketten... Nittedal 4
fr 04/08 12:30 2A7EK3v3   Haugfoss IF 1 Røa IL Raketten...
fr 04/08 14:15 20 EK7 Bronze match Unified Tap. 3 25 7 91 002 Tap. 3 95 7 91 001
fr 04/08 15:00 29 EK11 Semi final G16 Vinn. 1 16 0 91 004 Vinn. 1 16 0 91 005
fr 04/08 15:50 4B8EK3v3   Røa IL Raketten... Drøbak-Frogn IL...