sø 30/07 15:30 02 RU11 Sotra SK 2 Røa IL Røa Diesel 0-5
ma 31/07 15:30 02 NA11 Roterud IL Røa IL Røa Diesel 0-1
ti 01/08 17:30 02 EK11 Røa IL Røa Diesel Kopervik IL 2-1
sø 30/07 16:15 07 AB7 Røa IL Røa Turbo Froland IL 1-4
ma 31/07 11:00 18 EK7 Frei FK Røa IL Røa Turbo 5-0
ti 01/08 15:15 06 VA7 Røa IL Røa Turbo Eid IL Eid 2 0-2
sø 30/07 11:00 03 RU11 Røa IL Torvastad IL 3-1
ma 31/07 11:00 27 EK11 Røa IL Tertnes Fotball... 2-0
ti 01/08 11:00 06 RU11 Bjerke Røa IL 2-1

Mandag og tirsdag var siste gruppespilldager, så fra og med onsdag vil det være sluttspill for våre ungdomslag. Etter mandagens kamper var det grillfest på Røa klubbhus for de som kunne, og grunnet kamptider ble dette en fest for G14 og J14, ispedd småsøsken og foreldre. En virkelig koselig aften.

Referat J19:

Mandag spilte J19 mot Vigrestad og startet kampen bra. Spillet gikk Røas vei, og jentene hadde god kontroll. En stund uti kampen sto det 2-0 til Røa, og alt så ut til å gå veien. Beklageligvis klarte Vigrestad å krige seg inn i kampen igjen, og fikk til slutt snudd kampen til 2-3. Surt tap for Røas jenter.

Tirsdag møtte de Hallingdal til siste gruppespillskamp. Her stod det om tredjeplass i pulja, så det var ønskelig med seier. Kampen var jevn, men startet med et lite trykk mot Røas mål. Dette klarte jentene å snu, og scorte 1-0 etter et godt angrep. Jentene skapte flere målsjanser og kunne fått en større ledelse, men dessverre gikk det heller motsatt vei. På en liten sjuerbane fikk Hallingstad skutt fra litt over midten, og med en liten defleksjon ble ballen vanskelig for keeper. Etter dette fikk Hallingdal blod på tann og scorte to mål til, mens Røa dessverre ikke scorte flere mål. Stillingen endte dermed 3-1 til Hallingdal.

Både J19 og J14 spiller Norway Cup uten keeper, så dette ansvaret går på rundgang i lagene. Det står stor respekt av jentene som tar utfordringen på strak arm.

Referat G16:

På en mikroskopisk gressbane på Rustadfeltet møtte vi mandag den gamle kjempen Haugar, som ikke hadde funnet ut at dette var dagen for å gjenoppstå som fotball-storhet.
Vi klarer å kombinere fint med mye variasjon, selv om det ujevne gresset er en utfordring. Når du skal motta pasninger langs bakken på denne banen, bør det brukes susp.
Vi scorer jevnt og trutt og går til pause med 5-0. I pausen bytter vi 9 spillere og fortsetter der vi slapp i 1 omgang.
Mest gledelig 1) Simon er tilbake i match etter 4-5 måneders skadeavbrekk
Mest gledelig 2) At vi forsøker på til dels krevende 1-touch kombinasjoner og veggspill i stedet for å gå i drible-selv-fella utover 2 omgang.
Vinner 7-0.

Tirsdag møtte vi Vaaler på Abildsø til siste gruppespillkamp. Vi spiller med god kontroll og leder 2-0 til pause, før vi blir mer effektive og legger på 4 mål i andre omgang. Kampen ender 6-0 og Krutt er gruppevinner.

Referat G14:

Da er gruppespillkampene i Norway Cup ferdige, og også i dag var det Røa Turbo som spilte første kamp. Vi hadde forhåpninger om at Eid IL 2 skulle være innenfor rekkevidde, men dessverre ble det helle ikke i denne kampen noen mål til Røa, og man kan vel si at vi ble «eid» når sluttresultatet ble 0-2. Neste kamp for Røa Turbo blir dermed B-1/16 finale mot Halsa/Valsøyfjord.

Oppmøte for Røa Turbo på bane 08VA7 (Valle Hovin) kl 13:30 i morgen, kampstart 14:15.

Hvis Røa vinner denne kampen er det ny kamp på 21EK7 (Ekeberg) kl 18:30, så man bør planlegge utifra at det ikke blir noen tur hjemmom til middag. Eventuelle resterende kamper spilles alle på Ekeberg, henholdsvis torsdag kl 08:00 og 15:15 og B-finale fredag kl 16:30

Røa Diesel vant 2-1 over Kopervik i en jevn kamp hvor Røa slapp inn sitt første mål i turneringen (på frispark). Som gruppevinner møter vi Follese FK (fra Askøy utenfor Bergen) i A-1/32 finale.

Oppmøte for Røa Diesel på bane 04AB11 (Abildsø) kl 15:15 i morgen, kampstart er 16:00.

Røa Diesel har egentlig litt flaks med sluttspilloppsettet og frem til kvartfinalen er det overkommelig motstand. De fleste av de aller sterkeste lagene (Pequeninos, KFUM, Oppsal, Ski, Strømsgodset og Velez) kan vi tidligst møte i finalen, Lizzy kan vi møte i semifinalen og Mathare (Kenya) i kvartfinalen.

Referat J14:

Kampreferat Røa J14 vs Bjerke IL

Jevn kamp første 3 min. Bjerke med en kjempesjanse tett etterfulgt av et stolpeskudd. Røa med et godt skudd på mål etter 10 min. Røa med hjørnespark sekunder før slutt i første omgang, men ingen mål.

0-0 til pause

Fantastisk angrep fra røa etter 5 min ut i andre omgang: Heading i mål til ⚽️ 1-0. 1-1 ⚽️etter fint mål av Bjerke, ballen langt over Røas keeper. Bjerke fortsetter å presse Røa og fyrer av skudd etter skudd. Bjerke klarte til slutt å få klistret ett skudd i mål 1-2 ⚽️

Kampen endte desverre 1-2, Røas jenter er klare flr A-sluttspill. Foreløpig ser det ut til at møter Pyongyang fra Nord Korea i 1/16 delsfinalen.

Referat G12:

2005-gutta spilte to kamper på tirsdag, med en svipptur til Frognerbadet imellom de to bataljene. Første kamp var en velspilt kamp med mange gode angrep og bra samspill. Kamp nummer to ble mer preget av individualisme, og kanskje var gutta noe slitne etter en lang dag med bading og aktivitet. Uansett, for G12 gjenstår nå to kamper - en på torsdag og en på lørdag.