Oppsummering søndag på Norway Cup 2017

Første dag er unnagjort, i denne saken finner dere referater fra kampene samt resultater.

ti 01/08 16:00 42 EK7 Røa IL Kråkenes IL 1
to 03/08 13:30 10 EK7 Røa IL Stange SK Stasj...
lø 05/08 13:00 17 EK7 Røa IL Lille Tøyen FK

Referat J19:

Første omgang tilbakelagt i det som ble en tøff oppgave for jentene. Stillingen til pause er 7-0 til Bønes. Et velspillende Bøneslag har dominert utpå, og leder fortjent. Et par store sjanser til Røa i første omgang noteres.... Tidlig i andre omgang reduserte Røa på vakkert vis! Scoring ved Kaja. Kampen ender 15-1 til Bønes over Røa i første kamp av årets Norway cup. Tøff motstand fra et velspillende Bønes lag.

Referat G16:

Etter 4 gode oppkjørings økter ( inkl matching mot Dynamite Girls) var det endelig klart for første kamp I Norway Cup.
På en stor og fin natur gressbane på Nordre Åsen ventet Utleira fra Trondheim på kruttet fra Røa.

Allerede etter 5-10 minutter konstaterer vi et klart overtak i banespill og målsjanser.
Men natur gress (og alt for myke match baller) gjør detaljene vanskeligere, og scoringen lar vente på seg. Vi produserer sjanser både gjennom kant spillet, etablert gjennom sentralt og på dødball. Like før pause lager vi  1-0 etter at Carl trer gjennom Bakka som denne gangen tar seg god tid og runder keeper.

Troppen et stor og vi gjør mange bytter i pausen.

2-0: Joachim trer gjennom Bakka som blir klippet av keeper. Straffe som Carl ruller ned i hjørnet.

Etter dette overtar vi alt og putter på 2 til.
Alle tilgjengelige spillere (19 stk) er godt igang og vi har spilt oss inn på ekte gress.

Nå er det grillings på klubbhuset og ny match imorgen på Rustad!

Referat G14:

Røa Diesel (11er-laget) møtte Sotra 2 i sin første kamp, og til tross for en litt skadeskutt tropp hadde Røa et klart overtak. Førstekeeperen fikk for anledningen spille spiss, og sørget for det viktige 4-0 målet i 2. omgang, mens reservekeeperen hadde full kontroll bakover slik at sluttresultatet ble 5-0 i Røas favør.

Røa Turbo (7er-laget) startet med kamp mot Froland, og det måtte dessverre to kjeppe baklengsmål til før Røa kom ordentlig i gang. Topp innsats fra Røa ga redusering, og på stillingen 1-2 sto var det fullt tempo frem til de siste spilleminuttene. Da sluttet kampen som den startet med to baklengsmål, og det ble dermed et litt surt 1-4 tap.

Referat J14:

Kampreferat Røa VS Torvastad

Dette ble en jevnspilt første omgang der Røa scoret 1-0 målet etter flott spill fra eget forsvar etter ca 12 min spill. Røa hadde flere målsjanser men dommer blåste av til pause på stillingen 1-0 til Røa.

Andre omgang startet med en kjempesjanse til Torvastad, men et godt skudd ble mesterlig reddet av Røas keeper.

Nok en scoring av Røa etter 6 min ut i andre omgang, ved nydelig gjennomspill som satte Torvastad forsvar helt ut.

Røa 3-0 ved nok et gjennomspill.

Flere gode sjanser til begge lag, men Torvastad klare til slutt å redusere på et hjørnespark. Flere gode målsjanser til Røa, men ingen flere mål.

Seier 3-1 til Røa i første kamp!!

Kampreferat Røa VS Tertnes

Første omgang ble målløs, men Røa hadde klart størst ballinnehav.

10 min ut i andre omgang finn Røa et frispark utenfor 16m og den ble satt kontant i krysset. 1-0

2 min senere satte Røa inn en en returball fra keeper 2-0

Kampen endte 2-0 til Røa J14 og fet så langt ubeseiret i NC 2017