Røa G02 med seier i Ullern Cup!

Røas 2002-lag gikk helgen 9.-11. oktober helt til topps i Ullerns 11’er-Cup, etter 4 strake seire over 3 dager!

2015-10-14
olaroa

Gutta har denne sesongen spilt 9’er i seriesammenheng, men fikk denne helgen prøvd seg på full bane og 11’er-spill. En morsom opplevelse i en godt organisert cup med innmarsj til Champions League-fanfare og god speakertjeneste.

Pga noen forfall i siste liten, ble cupen organisert som seriespill. Gutta startet godt fredag ettermiddag med en solid 3-1-seier over arrangørklubben Ullern, i en kamp hvor vi egentlig burde vunnet mer. Lørdag var vi blitt litt mer vant til de litt større baneforholdene, og begynte dagen med å vinne 3-2 mot et godt kjempende Ås-lag. Vi fortsatte med å vinne 4-1 mot Fjellhamar, etter massivt press og særlig godt spill i 2. omgang.

Det betydde at søndagens kamp mot Skeid ville bli avgjørende for hvem som stakk av med seieren. Vi klarte oss med uavgjort, mens Skeid måtte vinne. Ryktene gikk om et teknisk godt Skeid-lag, og det viste seg å stemme. Det ble raskt en tett og jevn kamp. Skeid hadde mye av banespillet, men slet med å spille seg til sjanser mot et hardtarbeidende Røa-lag. Da var Røa hakket farligere, gjennom noen fine gjennomspill mot våre raske spisser. 0-0 stod seg lenge, helt til vi fikk uttelling bare noen minutter før slutt på en flott enkeltmannspresentasjon. 1-0 stod seg kampen ut, og Røa var mestere!

Ekstra gledelig er det at så godt som ALLE gutta fikk ta del i seieren – totalt 21 spillere var i aksjon gjennom helgen! Gratulerer til alle gutta og takk til Ullern for en fin cup!