Kampreferat Røa-Valdres

Guttene holder opprykksdrømmen i live! Nok en seier mot et av topplagene! Våre herrer har faktisk ikke tapt siden de sist møtte, neste motstander, Jevnaker 6.juni!!! I går ble vi for sterke tilslutt for Valdres tapre menn. Her er Krydsbys referat.

2015-09-26
Ulrik Rygg

Røa - Valdres

Fredag 25.september fikk vi besøk av Valdres til kamp på Voksen Kunstgress.

Vi burde vinne kampen, men Valdres MÅ vinne kampen. Vi spilte 2-2 på Blåbærmyra i våres etter at Valdres ledet 2-0 tidlig i 2.omg. Men vi var best og ville mest så vi fikk med oss 1 poeng som burde vært 3 poeng, bare en overivrig liten lokal linjegutt som vinket på en uforklarlig offside den gangen!

Jeg skrev litt om den kampen sist og sa at de her slår vi på hjemmebane.

Men så starter kampen og vi har vel ballen de første 2 minuttene før Valdres går i angrep og uten press på ballfører får spissen deres stå og lade skuddfoten og setter den utagbart bak Ulrik.

0-1 allerede og Valdres kjører hardt på og kommer seg rundt på kantene og slår bra innlegg som vi er dårlig på å følge.

Like etter slår kanten deres inn fra venstre og spissen som scoret første målet får dempet ballen og skyter like over. Valdres hadde ett godt tak på oss i begynnelsen av kampen, men etter ca 15 min får de litt knekken. Vi får mer spill og skaper sjanser mot på løpende bånd mot ett forsvar som sliter med farta til Stig, høyden og farta til Larsson og breakdancefintene til lille raske Andreas Bjørgve.

Vår første og største sjanse kommer etter 18 min da Ørjan sin corner finner Kim-David på bakre stolpe og får avsluttet på keeper som redder mesterlig, men gir ut en retur som Nikko får på mål, men keeperen har kommet seg på bena og redder den også.

Fem minutter etter får Larsson gribbet til seg ballen etter ett forsøk på innkast som ikke gikk så bra for oss og lurer av seg forsvarerene til Valdres og sender den lange keeperen til Valdres i full strekk.

Vi har tatt over kampen nå selv om Valdres kommer på ett og annet farlig besøk.

Så smeller det i tverrliggeren vår etter nok ett innlegg fra Valdres og ballen havner til slutt hos Patrick Gran som ser Stig setter opp farta mot bakrommet og pasningen til Gran er fløte, perfekt, vakkert og nydelig samtidig som Stig parkerer Valdres sitt forsvar og setter ballen vakkert mellom bena på keeperen.

1-1 og like langt!

Like etter blir en pasning ett fantastisk fremspill for Ørjan som får hele venstresiden for seg selv og kommer seg inn i feltet hvor han prøver og plassere nede til siden for keeperen, men blir ikke hardt nok til å lure seg inn!

Så starter Andreas Larsson fem minutter med grov plaging av forsvaret til Valdres.

Etter 40 spilte jager han en ball inn i feltet som forsvareren bommer på og Larsson ender opp alene med keeper, men setter den dessverre til side for mål.

To minutter etter løper han fra Valdresforsvaret nok en gang, men nøler litt og skal dra av de forsvarerene som kommer løpende og skyter i en av de og det ender i en corner.

Valdres får ikke tak på vår lange mann som forsetter med gode løp og skaper flere nesten muligheter.

Så like før pause kommer Valdres opp på sin høyrekant og vi har en god gammel tellefeil i forsvaret og kanten deres kommer på 7-8 meter og header på mål, men en sinnsyk reaksjonsredning av Ulrik holder den ute. Ulrik gir retur, men knabber den før spissen deres kommer på den.

Pause.

Begge lag kunne ledet med flere mål etter denne omgangen. Valdres startet best, men vi tok over spillet, mens begge lag skapte store sjanser.

2.omgang

Vi er skal ut og vinne denne kampen blir det sagt i garderoben.

Etter 8-9 minutter uten store ting og skrive hjem om så har vi ballen og egentlig full kontroll, men mister ballen unødvendig i midten og igjen skyter de hardt og utagbart for Ulrik. 1-2.

ÅÅÅÅÅHHHHH, er det en sånn dag?

Men i angrepet etter slås en ballen opp mot Stig som blir klatret på og holdt som om han var ett spedbarn som holdt på og falle ut av krybba si. Men Stig får en fot på ballen som keeperen og en forsvarer hos Valdres ikke klarer og bestemme seg for hva de skal gjøre så ender med at keeperen bokser den ned til Patrick Gran som demper den på kassa og plasser den i mål. Fantastisk pasning GRAN!!! (Han skyter aldri)

2-2 Vi kommer tilbake som vanlig!

Spilt 56. min og vi har resten av omgangen til å score ett mål til.

Så blir det 20 minutter med mye frem og tilbake hvor ingen av lagene får noe spesielt overtak.

Så får vi en corner som blir headet ut igjen til Ørjan som legger ballen på bakre stolpe der Stig får tatt ned ballen og skyter hardt og godt plassert, mens Valdres sin keeper har noen lange armer som redder den også!

Bare 7 minutter før slutt kommer det en fantastisk ball ut på kanten til Larsson som rundlurer backen til Valdres før han løper forbi midtstopperen deres som nesten feller han, men Larsson skal ha den ballen i mål så han holder seg på beina og ENDELIG setter han den forbi keeper og i nettet.

JAAAAAAAAAAAADA!

Så deilig og fortjent. Røabenken går av hengsla. Publikum jubler, men ingen streaker!

De neste 15 minuttene (dommeren la til noe sjukt mye) så prøver Valdres og sette ett press på oss, men vi klarer oss utrolig bra bak der og holder Valdres langt unna målet vårt!

Så vi ror i land dette og for en deilig følelse. Serieledelse hvertfall til mandag da Frigg møter Skårer. Har ikke helt troa på at Skårer skal stikke kjepper i hjula for de.

Med dette resultatet er Valdres ute av opprykkskampen. Selv om de bare er 5 poeng bak, men er tre lag foran som nekter og tape.

Neste kamp er borte mot Jevnaker lørdag 3. oktober. Jevnaker er de siste vi tapte for etter og ha ledet 1-0 til 5 min før slutt på Røabanen.

Får vi revansjert oss? Det får dere vite neste lørdag.

Resten av lagene i serien spiller i morgen eller mandag. Frigg og Ready som nå ligger på 2. og 3.plass spiller mandag mot Skårer og Lyn 2.