Røa Krutt til semifinalen i OBOS Cup!

Røa Krutt er videre til semifinalekamp mot Bærum SK, etter en jevn og tett kamp avgjort på straffespark.

2015-09-22
olaroa

Røa G14 klare for semifinale i OBOS Cup!

Vi røk ut med minst mulig margin mot Kjelsås i kvartfinalen i Adidas Cup i forrige uke, og ville gjerne komme lengre i OBOS cup.

På lørdag møtte vi Heggedal i kvartfinalen. Solskinnsdag på landet, entusiastiske hjemmefans/foreldre (som ble litt vel nærgående etter hvert..)

Vi åpner kampen litt nølende, men ettehvert så finner høyresiden vår med Simon på høyrebacken, vår midtbane, og Luca på høyrekant ut hvordan man trekanter seg gjennom Heggedal forsvaret.

Vi får 1-0 omtrent midt i omgangen etter at Magnus runder halve Heggedal før han legger inn fra dødlinja og serverer til Luca som har tatt et sugende løp og bredsider ballen i mål. Heggedal får straffe (og da mener vi får) litt uti 2 omgang og setter den sikkert i nettet. Vi lager 2-1 på et hurtiggående angrep hvo Magnus til slutt spilles herlig gjennom alene med keeper. Han plasserer kula i nærmeste hjørne og vi leder 2-1. Heggedal utligner på et langt innkast som stusses videre og fightes i mål fra den smått kaotiske klynga foran keeper Ivar.

Vi fortsetter å presse på for en avgjørelse. Først har vi Mathias som stiger nydelig til værs på en corner, og header klink i kryss-stanga. Det ble ekstraomganger med 2x5 hvor vi har én til i treverket etter et curlet frispark fra Carle. Men ingen mål og matchen går til straffesparkkonkurranse.

Vi setter de 4 første. Det gjør Heggedal også. Men da Heggedal skal sette sin 5 så er Ivar der, kaster seg mot høyre og redder. Som i finalen i VIF Cup er det Simen som går frem for å avgjøre. Han gjør det iskaldt – lar keeper kaste seg mot høyre og plasserer straffen trygt på andre siden. Stor jubel !!!

Dagens tropp: Ivar, Ola, Oscar, Simon, Fredrik, Jesper, Håvard, Mathias, Bartek, Simen, Dani, Rasmus, Johan, Andy, Joachim, Magnus, Carle, Luca.

Nå venter Bærum SK i semifinalen på Røabanen 10. oktober. Det hadde vært gøy med litt hjemmefans på tribunen. Vi åpner kiosken!